Zamieszczone przez leff
Przesiadka na jednoślad....
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez leffCB500
CBF500
GS500
ER5
majatku na to nie wydasz, sprzet Ciebie nie skrzywdzi a i jak glebe zaliczysz nie wyjdzie drogo
Jak zrobi prawko i będzie w potrzebie, to napewno coś wymyślimy.
Ja się tez piszę na spota motocyklowego.
Komentarz
-
-
Ja miałem pierwsze moto Aprilia Pegaso 650 Cube bardzo fajne moto na początek ! Też jestem z tych wysokich i ER5 była za małym motorem ... Taką Aprilke mogę spokojnie polecić : prosta obsługa, jeździ się jak rowerem bo to enduro 50 KM wystarcza na początek. Ja swoją kupiłem za 7000tys :wink:
Komentarz
-
-
motor jest jak najbardziej ok tylko dla tych z głową
ja tez pomykam na moto tylkooo z tym ze na crossie, na roznego rodzaju scigaczach i szosowych troszkę mniej bo staram sie wykorzystać czas na motor na motocross ,a jakby ktoś chciał kupić to mogę podesłać jakies fotki i info bo moj dobry ziomuś prowadzi sprzedaż motorów "szosowych"
p.s nie ma to jak ziomowa zajawka na crossie na zamarznietym zalewie - 400 wkrętów w opony i jazdaaaaa
Komentarz
-
-
Audi A6 allroad, 300KM, 570Nm
ttp://www.modpro.pl/ - Engine Tuning
http://www.termowizja.bielsko.pl/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez k085Fajna sprawa takie hobby niestety sam mam stracha, że to nie ma stref zgniotu :roll: i te dziury w drodze. Normalnie na samą myśl jazdy na motorze panikuję. Może dlatego, że nigdy nie próbowałem :diabelski_usmiech ktoś miał podobnie i teraz jeździ?
http://www.youtube.com/v/2tF69Hlcef8
Wszystko się da ogarnąc, grunt to checi i jazda z głową i powinno byc ok!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez k085niestety sam mam stracha, że to nie ma stref zgniotu :roll: i te dziury w drodze. Normalnie na samą myśl jazdy na motorze panikuję. Może dlatego, że nigdy nie próbowałem :diabelski_usmiech ktoś miał podobnie i teraz jeździ?VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Komentarz
-
-
No dobra, wszyscy się chwalą to chyba ja też. To moja hamerykańska armatura.
I raczej w tym kierunku IMHO powinien pójść Paweł. Bo na Enduro/Cross to ja go raczej nie widzę.
Aha, wszystkim którzy uważają że Chopper/Cruiser jest dla starych dziadków polecam ten artykuł, a szczególnie jego początkową część.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DzidaNo dobra, wszyscy się chwalą to chyba ja też. To moja hamerykańska armatura.
Zamieszczone przez DzidaAha, wszystkim którzy uważają że Chopper/Cruiser jest dla starych dziadków polecam ten artykuł, a szczególnie jego początkową część.
podobają mi się, takie, hmm... normalne motorysaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
Komentarz